Πως ένας αυτοκόλλητος χάρτης θα φέρει ταξιδιάρικο αέρα στην διακόσμηση του σπιτιού σας

αυτοκόλλητοι χάρτες urbanstickers

Ένας χάρτης συνιστά αναμφίβολα μια μοναδική επιλογή και πρόταση για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα ταξίδια και η εξερεύνηση του κόσμου αποτελούν αγαπημένες δραστηριότητες όλων μας. Η περίοδος που διανύουμε ωστόσο μας βρίσκει μέσα στο σπίτι. Με την διακόσμηση αυτού να αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία. Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε όλες τις χώρες του κόσμου μέσα από ξεχωριστούς και πολύχρωμους χάρτες.

Δίχως αμφιβολία άλλωστε ένας παγκόσμιος χάρτης σε ιδιαίτερα σχέδια μπορεί να αποτελέσει μοναδικό στοιχείο διακόσμησης κάθε δωματίου και φυσικά του σαλονιού σας. Μπορείτε να διαλέξετε να κρεμάσατε έναν πίσω από τον καναπέ σας ή σε όποιον άδειο τοίχο επιθυμείτε. Υπάρχει και η εύκολη και ιδιαίτερα μοντέρνα επιλογή χάρτη σε αυτοκόλλητο βινυλίου, το οποίο και τοποθετείται εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια. Ένας παιδικός παγκόσμιος χάρτης ή ένας χάρτης της Ελλάδος είναι φανταστικές ιδέες, που πέρα από ένα πανέμορφο στοιχείο για το δωμάτιο του παιδιού/παιδιών σας, φέρει και σημαντικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Παιδικός παγκόσμιος χάρτης με όμορφα σχέδια και ζώα

Παιδικός παγκόσμιος χάρτης με όμορφα σχέδια και ζώα​

Τα παιδία μπορούν να μάθουν εύκολα και διασκεδαστικά τις χώρες του κόσμου, να τις εξερευνήσουν και να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη. Γνωρίζουν τις σημαίες της κάθε χώρας και συγχρόνως παίζουν. Ο παιδικός παγκόσμιος χάρτης στα ελληνικά περιέχει τα πιο γνωστά στοιχεία και ζώα της κάθε ηπείρου. Τα παιδιά αγαπούν τα χρώματα, τα σχέδια και να ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. Μέσα από ένα παγκόσμιο χάρτη θα δουν τον Πύργο του Άιφελ, τους ελέφαντες και τους ρινόκερους της Αφρικάνικης Ηπείρου και πολλά ακόμη. 

Ελληνικός χάρτης για παιδιά

Ελληνικός χάρτης για παιδιά​

Μια ακόμη εκπαιδευτική και όμορφη επιλογή είναι ο παιδικός ελληνικός χάρτης. Το παιδί σας μαθαίνει όλους τους νομούς, τα ζώα και τα σπουδαία στοιχεία του κάθε τόπου. Ο χάρτης της Ελλάδος είναι σχεδιασμένος με όμορφα χρώματα, ιδανικός για να προσελκύει την προσοχή των παιδιών και παράλληλα τοποθετείται εύκολα στο τοίχο. Η μάθηση της ελληνικής γεωγραφίας θα αποκτήσει μια νέα και χαρούμενη διάσταση ενώ το παιδικό δωμάτιο θα διακοσμηθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μονόχρωμος παγκόσμιος χάρτης με ονόματα χωρών και minimal αισθητική

Μονόχρωμος παγκόσμιος χάρτης με ονόματα χωρών και minimal αισθητική​

Επιλέξτε για τον τοίχο του σαλονιού σας ένα μονόχρωμο παγκόσμιο χάρτη σε όποιο χρώμα επιθυμείτε και δώστε έναν άλλον αέρα στη αισθητική του χώρου σας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλυτέρα τόσο στα γούστα σας όσο και στις αποχρώσεις του σπιτιού σας. Επίσης, μπορεί να κολληθεί σε κάθε δωμάτιο καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης.

Πολύχρωμος παγκόσμιος χάρτης με ονόματα χωρών για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

Πολύχρωμος παγκόσμιος χάρτης με ονόματα χωρών για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

Η επιλογή ενός πολύχρωμου παγκόσμιου χάρτη σίγουρα θα ανανεώσει την διακόσμηση του χώρου στον οποίον θα τοποθετηθεί και θα σας φτιάξει άμεσα την διάθεσή σας. Αν αγαπάτε τα ταξίδια και την εξερεύνηση νέων προορισμών και πολιτισμών, μια τέτοια προσθήκη θα φέρει έναν αέρα ελευθερίας σε όποιον χώρο και αν προστεθεί.

Παγκόσμιος χάρτης με τη σημαία κάθε χώρας

Παγκόσμιος χάρτης με τη σημαία κάθε χώρας​

Ο παγκόσμιος χάρτης με τις σημαίες και τα ονόματα όλων των χωρών είναι στα ελληνικά.  Αν είστε λάτρης της γεωγραφίας και αγαπάτε να μαθαίνετε στοιχεία για διάφορα έθνη και κουλτούρες του κόσμου σίγουρα η επιλογή ενός τέτοιου χάρτη θα αποτελέσει κεντρικό στοιχειό της διακόσμηση του σπιτιού σας. Η ομορφιά όλων των χρωμάτων και σχεδίων των σημαιών θα σας ενθουσιάσει.

Ανακαλύψτε μια πλούσια ποικιλία σε χάρτες για την διακόσμηση του σπιτιού σας στο urbanstickers.gr. Οι χάρτες μπορούν να τυπωθούν σε αυτοκόλλητο βινύλιο, αλλά μπορούν εύκολα και απλά να τοποθετηθούν στον τοίχο και ως αφίσα.

Κάντε μια κοινοποίηση αν σας φάνηκε ενδιαφέρουσα η ανάρτηση —->
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο που ανεβάζουμε, ακολουθείστε μας στο Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Pinterest  για πιο άμεση επικοινωνία.

Μην χάσετε τα παρακάτω άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ακολουθείστε μας στο Instagram