14 συναρπαστικά φακτς για το Μάτσου Πίτσου

Μάτσου Πίτσου

Σε ύψος 2700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα Όρη των Άνδεων, το Μάτσου Πίτσου είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στο Περού. Ένα σύμβολο της Αυτοκρατορίας των Ίνκας που χτίστηκε γύρω στο 1450 μ.Χ., ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ το 1983 και συγκαταλέγεται στα Επτά Θαύματα του Νέου Κόσμου από το 2007.

Χάρτης που βρίσκεται το Μάτσου Πίτσου
Χάρτης που βρίσκεται το Μάτσου Πίτσου
Μάτσου Πίτσου
Μάτσου Πίτσου

Αυτοκόλλητος παγκόσμιος χάρτης στα Ελληνικά! Βρείτε τις Πυραμίδες στην Αφρική, τον Πύργο του Άιφελ στη Γαλλία και πολικές αρκούδες στη Γροιλανδία. Ιδανικό για παιδικά υπνοδωμάτια, αίθουσες παιχνιδιών ή αίθουσες διδασκαλίας για ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού και μάθησης. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Μάτσου Πίτσου
Μάτσου Πίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά λάμα και αλπακά

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Κάντε μια κοινοποίηση αν σας φάνηκε ενδιαφέρουσα η ανάρτηση —->
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο που ανεβάζουμε, ακολουθείστε μας στο Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Pinterest  για πιο άμεση επικοινωνία.

ΕΚΤΑΚΤΟ γεωΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Κυκλοφόρησε το καινούριο βιβλίο του πολύ φίλου των γεωΓΡΑΦΙΚΩΝ, Τιμ Μάρσαλ (“Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας“, “Για μια σημαία“, “Υψώνοντας Τείχη“) με τίτλο “Η Δύναμη της Γεωγραφίας” και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Έχουν ενδιαφέρον