10 Γιγαντιαία ξύλινα τρολς κρυμμένα στις ερημιές της Δανίας

Τα γιγαντιαία τρολς του Thomas Dambo στην Δανία

Ο Thomas Dambo είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας. Μαζί με τους συνεργάτες του, ο Τόμας δημιουργεί όμορφα και διασκεδαστικά έργα από «σκουπίδια» & ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία τα βρίσκει στις χωματερές των πόλεων. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να διασκεδάζουν πρώτα απ’ όλα και στην συνέχεια να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τα σκουπίδια!

Πέρσι τέτοιο καιρό όταν ξεκινούσε αυτή η νέα ζωή στις περισσότερες χώρες, ο Τόμας βρισκόταν στο Πουέρτο Ρίκο για την κατασκευή ενός γλυπτού. Το έργο ακυρώθηκε και βρέθηκε πίσω στη Δανία. Η αρχική απογοήτευση γρήγορα υποχώρησε και σύντομα ξαναβρήκε τον εαυτό του αξιοποιώντας τον πολύ ελεύθερο χρόνο του, δημιουργικά. 

Θέλησε λοιπόν να φτιάξει ένα κυνήγι θησαυρού για γίγαντες στη φύση της Δανίας! Στην ίδια διάθεση βρέθηκε και πολύς κόσμος γύρω του, που ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν στο μεγαλεπήβολο πλάνο του, τηρώντας πάντα τις απαραίτητες προφυλάξεις. Παρακάτω, συγκέντρωσα τα 10 τρολς με ονοματεπώνυμο που μου έκαναν περισσότερο εντύπωση:

1. Runde Rie (Lynghøjsøerne, Roskilde)

2. Pil Tusindtunge (Egholm, Aalborg)

3. Ask Fra Ashøj (Ashøj, Hurup)

Τα γιγαντιαία τρολς του Thomas Dambo στην Δανία

4. Bjarke Cirkelsten (Søvang, Amager)

5. Hans Hulehånd (Østre Dæmning, Odense)

6. Ivan Evigvår (Stjelepladensen – Sydhavn, Κοπεγχάγη)

7. Kaptajn Nalle (Nordhavn, Κοπεγχάγη)

8. Anker Drømmefanger (Den Gamle Losseplads, Fanø)

9. Stærke Storm (Søbadet, Silkeborg)

10. Lange Liv (Skrædderholmen, Κοπεγχάγη)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην προσωπική ιστοσελίδα και στα soscial media του Thomas: thomasdambo.com | Facebook | Instagram | youtube.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Κάντε μια κοινοποίηση αν σας φάνηκε ενδιαφέρουσα η ανάρτηση —->
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο που ανεβάζουμε, ακολουθείστε μας στο Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Pinterest  για πιο άμεση επικοινωνία.

ΕΚΤΑΚΤΟ γεωΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Κυκλοφόρησε το καινούριο βιβλίο του πολύ φίλου των γεωΓΡΑΦΙΚΩΝ, Τιμ Μάρσαλ (“Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας“, “Για μια σημαία“, “Υψώνοντας Τείχη“) με τίτλο “Η Δύναμη της Γεωγραφίας” και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Έχουν ενδιαφέρον