Τίνος είσαι εσύ;

Παντέλος

Ιδιοκτήτης/αρχισυντάκτης

Ανώνυμη μοντέρ

Youtube co-owner

Βασίλης Παπαδόπουλος

Συντάκτης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαλκίδα, αλλά εδώ και χρόνια περιπλανιέμαι στην πρωτεύουσα. Σπούδασα ιστορία, η οποία μαζί με τη γεωγραφία είναι οι δύο εμμονές που με καταδιώκουν από την παιδική μου ηλικία. Λατρεύω τους χάρτες, την αρχιτεκτονική, το χάσιμο στους δρόμους των πόλεων και την Sade Adu…

Σπύρος Προύντζος

Συντάκτης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από μικρός είχα ένα παγκόσμιο χάρτη και ένα χάρτη της Ελλάδας στο τοίχο του δωματίου μου.
Αγαπημένο μάθημα στα χρόνια της νιότης η αντιτουριστική Γεωγραφία αλλά και η βαρετή Ιστορία.
Με το καιρό τα ταξίδια μπήκαν στη ζωή μου και ο χάρτης της Ελλάδας γέμισε αρκετές πινέζες, ο παγκόσμιος λιγότερες.
Χόμπι να μάθω τις πρωτεύουσες όλων των χωρών του κόσμου.
Ίσως φταίει και η καταγωγή μου από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Άρης Ανδρουλάκης

Συντάκτης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα με καταγωγή από την Χίο, όπου περνούσα ανέμελα καλοκαίρια και συνεχίζω να την επισκέπτομαι -και να την σκέφτομαι- όσο πιο συχνά μπορώ, και την Κρήτη, όπου πλέον μόνιμα ζω. Φήμες ότι γεννήθηκα τυλιγμένος με έναν άτλαντα θεωρούνται αναληθείς και ανυπόστατες. Η αλήθεια όμως είναι ότι από μικρός με μια υδρόγειο και έναν χάρτη στο δωμάτιο μου έβλεπα που ταξίδευε ο πατέρας μου και μαζί του ταξίδευα νοερά κι εγώ. Σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός αν και η τρελή μου αγάπη ήταν, είναι και θα είναι η Γεωγραφία. Υπάρχει ένα πάθος με τους χάρτες και τις σημαίες και πλέον με τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Συλλέκτης νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Μεγάλες αγάπες επίσης είναι το σκάκι, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που εξακολουθώ να τα παίζω όσο μπορώ, ώστε να μην φύγει η παιδική αθωότητα, και η μουσική. Ε, κι ως παιδί κι εγώ… λατρεύω την σοκολάτα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Διαβάστε Περισσότερα
Youtube

Οι Γεωγραφικοί στο YouTube