Πρόταση γάμου με παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες

GPS Art - Marry me

Η μεγαλειώδης πρόταση γάμου ενός Ιάπωνα από το Τόκυο, απαιτούσε έξι μήνες ταξιδιού, Google Earth, GPS και μπόλικη αφοσίωση. Μαζί με την πρόταση που έκανε είχε δώρο κι ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο σχέδιο GPS στην ιστορία.

Η απίστευτη ιστορία του Yasushi “Yassan” Takahashi μοίρασε ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο. Από το 2008 ακόμα, ο Γιασσάν γνώριζε ότι η Νατσούκι ήταν η γυναίκα της ζωής του, το perfect match που λέμε! Έκανε ατόφια τέχνη χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GPS, και το λογισμικό του Google Earth και Street View για πάνω από 10 χρόνια και έτσι αποφάσισε να τα εφαρμόσει και στην πρόταση γάμου του!

GPS ART από Ιαπωνία
Ο Γιασσάν και η Νατσούκι

Ψάχνοντας λίγο τι εστί GPS Art, πρόκειται για τέχνη δημιουργίας ψηφιακού σχεδίου μεγάλης κλίμακας ταξιδεύοντας με μια συσκευή GPS σε μια προκαθορισμένη διαδρομή. Όταν η διαδρομή μεταφορτώνεται σε ένα εργαλείο χαρτογράφησης όπως το Google Earth, δημιουργείται ένα σχέδιο!

Ο τσαχπίνης Γιασσάν σχεδίασε λοιπόν ένα τεράστιο Marry Me που αποτυπώθηκε στον χάρτη της Ιαπωνίας!

Σας φαίνεται εύκολο; Για να το πετύχει εγκατέλειψε την δουλειά του, σχεδίασε ένα ταξίδι από το νησί του Χοκάιντο προς τις ακτές της Καγκοσίμα και μέσα σε έξι μήνες κάλυψε απόσταση πάνω από 7000 χλμ! Ολοκλήρωσε το σχέδιο με μια καρδιά τρυπημένη με ένα βέλος.

Η Νατσούκι πάντως το καλοδέχτηκε και είπε το πολυπόθητο ναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ